ȘOCANT Bebeluș abandonat, pe marginea drumului, la Verguleasa

695

Un bebeluș, de două luni, a fost găsit abandonat, joi seara, pe marginea unui drum, din comuna Verguleasa. Copilul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru îngrijiri medicale.

„La data de 23 aprilie 2020, în jurul orei 20.30, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că un bebeluș a fost abandonat pe marginea unui drum din comuna Verguleasa, județul Olt. Bebelusul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Dicu a precizat că „Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și desfășoară activități în vederea identificării persoanei care a abandonat bebelusul”.

Potrivit autoritățilro locale, copila a fost descoperită pe marginea unui drum din satul Căzănești. Bebelușul era îmbrăcat curat și părea îngrijit. Lângă el, cea care l-a abandonat a lăsat și un rucsac cu toate cele necesare: lapte praf, biberon și Espumisan- tratament pentru colici.