Amenzi usturătoare pentru patronii din județ. Au încercat să profite de situație pentru un profit mai mare

152

Polițiștii din Olt au verificat zeci de firme și persoane fizice autorizate care desfășurau acte de comerț sau prestări servicii în această perioadă. Pentru că au încercat să profite de situație și să-și sportească ilegal profitul, mulți dintre ei s-au ales cu sancțiuni dure.

Pentru încălcarea legislației care reglementează comerțul, zece firme din Olt s-au ales cu asancțiuni. Patronii au primit amenzi usturătoare pentru că au încercat să profite de situație și să-și sporească ilegal profitul.
Potrivit unui comunicat d epresă al Prefecturii Olt, în ultimele 24 de ore,… au continuat activitățile în domeniul combaterii criminalitășii economice, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt aplicând 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 65.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Agenții economici oferea spre vânzare produse în alte condiții decât cele prevăzute de actul normativ”.