FOTO / EMIL MOȚ: Faceți curățenie și dezinfecție la fel ca la voi acasă!

113

Primăria Slatina a demarat, începând cu ora 11.00, o amplă acțiune de dezinfecție. Pentru a intensifica operațiunile de dezinfecție a tuturor străzilor, trotuarelor, aleilor dintre blocuri si spațiilor pietonale, municipalitatea a pus în funcțione mai multe utilaje noi. Campania de dezinfecție stradala continuă pentru a patra săptămână consecutiv. Acțiunea a fost coordonat de primarul municipiului Emil Stelian Moț.

,,Tuturor celor implicați în această amplă campanie le solicit să fie responsabili în continuare, pentru că eforturile noastre sunt pentru binele și sănătatea întregii comunități.

Le-am transmis lucrătorilor principala mea pretenție: Faceți dezinfecție și curățenie la fel cum ați face la voi acasă!

Este o acţiune cu o substanţă aprobată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, provenită din Belgia, care nu afectează în niciun fel omul , animalele sau vegetatia. Acţiunea de dezinfecţie se va desfăşura toată ziua, atât la nivelul aerului cât şi la cel al străzilor”, a susținut municipiului Slatina.

Edilul Slatinei, Emil Stelian Moț, i-a asigurat pe slătineni că va face tot ce-i stă în putere pentru virusul care a declanșat pandemia să stea departe de ei.

,,Dragi slatineni , Suntem aici pentru dumneavoastra ! Sa ne revedem cu bine pe strazile nostre curatate si dezinfectate!” a mai afirmat edilul Slatinei