TREI OLTENI AU ÎNVINS VIRUSUL CHINEZESC! Vezi cine sunt și cine i-a ajutat

1308

Direcția de Sănătate Publică Olt a confirmat în această seară că trei olteni s-au vindecat de coronavirus. Instituția a furnizat o serie de informații legate de cei trei bărbați care au învins temutul virus. Doi dintre ei au fost salvați cu ajutorul medicilor de la Spitaluld e Boli Infecțioase Craiova, iar celălalt de medicii de la Spitajul județean de Urgență Slatina.

Primul oltean care a scăpat de coronavirus este caracaleanul de 51 ani care a revenit din italia cu un autocar. El a fost primul locuitor al județțului confirmat cu coronavirus. După apariția primelor simptome, la scurt timp după revenirea acasă, în timp ce era în izolare, el a fost dus, pe 6 martie la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Craiova; După o lună de zile, bărbatul a fost declarat vindecat. El a fost externat ieri din spitalul craiovean. Medicii de la Victor Babeș au jucat au marcat vindecarea lui printr-o horă a bucuriei, precizând că au fost la un pas să-l piardă în mai multe rânduri.

Al doile oltean care a scăpat de coronavirus este tânărul slătinean de 22 de ani, diagnosticat pozitiv în carantină. El a fost diagnosticat pozitiv pe 12 martie și internat la același spital din Craiova, A fost externat nouă zile mai târziu.

Ultimul oltean care a învins lupta cu coronavirusul are 53 ani și este din Drăgănești Olt. Se presupune că bărbatul a contactat virusul la Spitalul Gerota din București, unde a fost internat la începutul lunii martie. El a fost declarat astăzi ca fiind vindecat. medicii i-au eprmis să plece acasă.

Potrivit reglementărilro în vigoare, persoanele vindecate vor rămâne sub observația DSP Olt timp de 14 zile.