Tânărul cu deodorantul înțepenit în anus a fost operat. Starea lui este bună

944

Chirurgii slătineni l-au scăpat pe tânărul din Brâncoveni de ʺjucăriaʺ din fund.

Tânărul de 23 de ani din comuna Brâncoveni care a ajuns ieri de urgență la SJU Slatina cu un tub de deodorant în anus a fost operat. Potrivit unor surse medical, bărbatul se află internat pe Secția Chirurgie Generală a Spitalului Slatina, starea sa de sănătate fiind una bună.

Reclamând un accident casnic, tânărul oltean a sunat ieri după-amiază la 112 solicitând un echipaj de urgență care să-l ducă la spital și invocând dureri mari în zona anusului. Bărbatul a ajuns la Urgențe la SJU Slatina, medicii constatând că acesta avea blocat un tub de deodorant în anus. Înainte, acesta se prezentase la medical de familie din comună acuzând dureri de stomac. După circa trei ore, timp în care a luat laxative încercând să scape de problem, a sunat pentru o salvare.

Tânărul a declarat că se afla cu partenera sa la domiciliul din comuna Brâncoveni și s-a așezat din greșeală pe tubul de deodorant.

Aceasta nu este singura pățanie de acest gen din județ. În 2009, un bărbat de 48 de ani din comuna Orlea a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Slatina, după ce şi-a introdus în anus părţile metalice de la două ciocane. Omul susţinea că a apelat la această metodă în încercarea disperată de a scăpa de constipaţie.