NOI măsuri de PROTECȚIE Tuneluri pentru dezinfecție la Spitalul județean Slatina

178

Începând de astăzi, la Spitalul Județean de Urgență Slatina vor fi date în funcțiune trei tuneluri de dezinfecție. Aparatele au fost achiziționate din banii instituției și vor crește gradul de decontaminare a personalului și nu numai. Anunțul a fost făcut public seara trecută de managerul SJU Slatina, Cătălin rotea, în cadrul unei emisiuni pe postul local de televiziune OLTTV.

Măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului în principala unitate medicală cu apturi din județ cresc permanent. Potrivit managerului SJU SLatina, Cătălin Rotea, ultima măsură vizează folosirea pentru decontaminarea personalului, dar și a pacienților, a unor tuneluri pentru dezinfecție. Aparatele au fost comandat și plătite încă de săptămâna trecută, ele fiind achiziționate din bugetul instituției.

„Am comandat şi am plătit în avans trei tuneluri de dezinfecţie, chiar de acum o săptămână. Ele vor fi operaţionale vineri. Unul va fi amplasat în faţa UPU, unul la intrarea în corpul de Boli Infecţioase, unde avem suspecţii de coronavirus, şi unul în faţa Corpului Medicală, unde avem pacienţii confirmaţi. Sunt tuneluri cu dezinfectant, dar şi cu lămpi ultraviolete, care ne vor fi foarte utile”, a spus managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea, în cadrul emisiunii ,,Imperativ” al Laurei Mira.