Acasă Local Eveniment Milionarul Tufan, patronul Electrocarbon Slatina, REȚINUT după ce și-a ÎNJUNGHIAT soția

Milionarul Tufan, patronul Electrocarbon Slatina, REȚINUT după ce și-a ÎNJUNGHIAT soția

1595

Omul de afaceri Mihai Tufan, ce deține Electrocarbon Slatina, a fost reţinut pentru că și-a înjunghiat soția, Ramona Ileana, proprietara Nobilis. Cei doi au împreună doi copii.

Milionarul prahovean Mihai Tufan a atacat cu un cuțit o femeie cu care se afla în mașina sa, iar apoi s-a tăiat singur pentru a încerca să le spună polițiștilor că a fost vorba de un atac. Polițiștii l-au reținut pe omul de afaceri și a fost dus la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.

”În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat,, a transmis poliția.

Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.”, informează Poliția Capitalei.
Mihai Tufan este acționar al companiei Metaleuroest, cu participaţii la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu, Electrocarbon Slatina sau Soceram Bucureşti, Elsid Titu, producător de electrozi.