Speculă cu dezinfectant, spirt și drojdie la Caracal. Două societăți, amendate cu 40.000 lei

391

Două societăți comerciale din Caracal au fost prinse de către polițiștii olteni comercializând la suprapreț și fără a deține documente de proveniență produse aflate la mare căutare în această perioadă.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 55 de controale în domeniul combaterii criminalității economice, aplicând două sancțiuni contravenționale, în valoarea totală de 40.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

,,Este vorba despre doi agenți economici, din municipiul Caracal, care ofereau spre vânzare dezinfectant pentru suprafețe, alcool sanitar și drojdie, fără a deține documente de proveniență. Prețurile practicate pentru aceste produse erau mai mari decât în perioada anterioară declanșării pandemiei. Au fost confiscate 28 de sticle de dezinfectant suprafețe, 17 sticle de alcool sanitar și 79 de pachete de drojdie.ʺ, transmite Prefectura Olt.