PREMIERĂ în Olt: Trupele speciale au descins la o înmormântare. Soțul defunctei, amendat

899

Un bărbat de 61 de ani din Slătioara, care și-a înmormântat astăzi soția decedată, a fost sancționat de forțele de ordine pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare. Omul are de plătit 2.000 de lei că la procesiunea de înhumare au participat mai mult de 8 persoane.

,,În urma unui apel 112, prin care a fost sesizat faptul că în curtea unei locuințe de pe raza comunei Slatioara este oficiată  o înmormântare, la care participă mai mult de 8 persoane, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ganeasa s-au deplasat la fața locului pentru a verifica dacă sunt încălcate prevederile ordonanțelor militare.
În momentul în care polițiști, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmi au ajuns la fața locului, mulțimea s-a dispersat.
Polițiștii au sancționat contravențional bărbatul, de 61 de ani, din comuna Slatioara, care a organizat înmormântarea, pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.” a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt.