Ce așteptați, domnilor? Afaceriștii din CARACAL, indiferenți la nevoile spitalului

2434

În contul deschis de Spitalul Municipal din Caracal pentru donații s-au strâns, în aproape două săptămâni, doar cu puțin peste 75.000 lei. Au donat două firme și trei persoane. Printre donatori nu se regăsesc și firmele mari din oraș și nici oamenii politici ai momentului, indiferent de ce parte a eșicherului politic se află.

După modelul Spitalului Județean de Urgență Slatina și spitacal din Caracal a deschis un cont pentru donații. Deși a trecut mai bine de zece zile, în acest cont au donat doar două firme și trei persoane fizice. Pentru că patronii celor două societăți care au venint în sprijinul unității medicale vor să rămână anonimi le respectăm dorința. Vă spunem, însă, că printre donatorii spitalului caracaleni nu se află marile firme din oraș și nici nume cunoscute de aleși care au câștigat bani frumoși de pe urma contractelor cu statul. Un exemplu în acest sens îl reprezintă firmele patronate de deputatul DAN CIOCAN, societatea Iulianei Tihon, firmele de construcții, etc.

Trebuie să precizăm că, printre persoanele fizice care au donat pentru spitalul din Caracal, ca și pentru cel din Slatina, se află fostul deputat de Olt, Mitel Niculescu. Poate și ceilalți aleși, locali și naționali, care au beneficiat, într-un fel sau altul, de sprijinul cadrelor medicale din oraș îi vor urma exemplu.

Noi așteptăm cu interes aceste donații pentru a le face publice. Dragi caracaleni, citiți și distribuiți! Poate-i scoatem din amorțeală.