OLTUL, în coada clasamentului CORONAVIRUS. Vezi câte cazuri sunt confirmate

1996

Grupul de Comunicare Strategică a făcut publică situația evoluției coronavirusului pe județe. Oltul stă foarte bine. Potrivit datelor oficiale, la noi au fost diagnosticate cu COVID 19 opt persoane. Până acum, niciuna nu a decedat.

În clasamentul realizat de oficiali în raport de numărul cazurilor confirmate cu COVID 19, pe primul loc se situează județul Suceava cu 701 cazuri, urmat de municipiul București unde sunt confirmate 505 cazuri. Ultimul loc în nedoritul clasament este ocupat, susțâin autoritățile, de județul Brașov cu 117 cazuri cu coronavirus, Constanta cu 111 cazuri, Arad cu 110 cazuri, Neamț cu 107 cazuri și Hunedoara cu 100 cazuri.

La polul opus se află județele Sălaj și Tulcea cu câte șase cazuri. Oltul ocupă locul 37 din 42, fiind înregistrate oficial 8 persoane confirmate cu coronavirus. Din fericire, nu s-a înregistrat niciun deces din rândula cestora. Singurul județ în care niciun locuitor nu a fost confirmat cu COVID 19 este Harghita.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19