Aproape 800.000 lei în conturile SJU Slatina, în urma campaniei demarată de mass-media

277

Managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea, a făcut publică suma strânsă în contul de donații al unității medicale, până ieri, în urma campaniei demarate de mass-media.  Șeful principalei unități medicale cu paturi din județ a mulțumit mass-media pentru demersul făcut și a promis că banii vor fi cheltuiți cu responsabilitate și transparență, în scopul pentru care au fost donați.

O sumă importantă s-a strâns în contul de la Trezoreria Slatina deschis pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea achiziționării celor necesare personalului aflat în prima linie a luptei cu virusul chinezesc. Cătălin Rotea a făcut publice firmele care au venit în sprijinul spitalului slătinean prin donații.

Managerul SJU Slatina a mărturisit că printre donatori se află și mulți slătineni. El a mărturisit și care a fost donația care l-a impresionat cel mai mult.

Cătălin Rotea a promis că banii strânși în contul de donații vor fi cheltuiți cu responsabilitate și transparență, în scopul pentru care au fost donați.