PNL OLT, donații pentru ,,soldații” din prima linie: “AJUTĂM SĂ FIM SALVAȚI”

332

Liberalii olteni au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul celor care luptă cu coronavirusul.  Inițiativa a fost făcută publică de președintele PNL, Liviu Voiculescu, pe pagina sa de socializare.

Potrivit liderului PNL Olt, Liviu Voiculescu, campania umanitară “AJUTĂM SĂ FIM SALVAȚI”, este menită să mobilizeze toți aleșii locali, simpli membri de partid și simpatizanți, pentru a da o mână de ajutor celor care astăzi sunt în PRIMA LINIE pentru salvarea de vieți omenești: medici și personal medical, polițiști, jandarmi, militari și postași.
Voiculescu susține că orice demrs în acest sens este binevenit.

,,Contribuțiile dumneavoastră și ale colegilor noștri vor fi destinate achiziționării de echipamente de protecție sanitară: măști, mănuși și dezinfectanți, pe care le vom dona celor care au grijă de sănătatea noastră, de siguranța și ordinea publică precum și postașilor fără de care părinții, bunicii și copiii noștri nu și-ar primi drepturile atât de necesare în aceasta perioadă grea pentru noi toți”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Prtimele donații au fost deja făcută. Printre donațiile făcute până acum se numără și cele ale unor aleși din județ. Campania a fost îmbrățișată și este susținută și de Gabriel Stanciu, corăbianul revenit acasă după mulți ani petrecuți la Londra, care este aacum consilier al Ministrului Dezvoltării Regionale.

Până acum, liberalii au făcut și primele donații constânt 1200 de perechi de mănuși polițiștilor și jandarmilor olteni.

El a anuințat  că astăzi, 31.03.2020, a încheiat un contract pt achitizionarea unui nr de 10.000 de măști care au certificate de conformitate agreate de U. E.

,,Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie să fim solidari unii cu alții!” a mai scris liderul PNL Olt.