INFIORĂTOR Soți ucişi de coronavirus la doar câteva zile distanţă

710

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat cu puțin timp în urmă decesula ltor doi români.  Este vorba de doi bărbați unul din Sibiu, iar celălat din Mureș. Numărul victimelor făcut de coronavirus a ajuns la 82. Dramatic este că bărbatul din orașul președintelui își pierduse soția cu doar câteva zile în urmă, ucisă tot de coronavirus.

Deces 81-Bărbat, 70 ani, jud Sibiu. Internat în 26.03.2020 în Spitalul Clinic de Urgență Județean Sibiu. El a fost confirmat azi cu coronavirus, decesul survenind în urmă cu o zi. Potrivit informațiilor oficiale, bărbatul suferea de Insuficiență renală cronică cu dializa și boală cardiovasculara. El a fost contact al soției decedată de COVID. Împreună au fost în urma cu aproximativ 3 săptămâni în Turcia pentru tratament.

Deces 82-Bărbat, 70 ani, jud Mureș. Se solicită ambulanță în dimineața de 31.03.2020. Internat în 31.03.2020 în Spitalul Clinic de Urgență Județean Mureș, transferat la Spitalul Clinic -sectia Boli Infecțioase, după prânz starea de sănătate se deteriorează. bărbatul a murit astăzi, la scurt timp de la diagnosticarea pozitivă cu COVID 19. Autoritățile susțin cp în cartierul în care locuia bărbatul decedat este confirmat un alt caz COVID 19. Ancheta epidemiologică este în curs.