Răzmerița rromilor din Balș s-a lăsat cu noi sancțiuni. Valoarea amenzilor aplicate a a juns la 60.000 lei

354

Polițiștii olteni au aplicat noi sancțiuni în cazul rromilor din Balș care s-au revoltat ieri că nu li se permite să circule prin oraș, transmitând live pe facebook nemulțumirile lor. Dacă aseară au fost identificate șase persoane, în această dimineață oamenii legii au dat de urma altor șase persoane. Cu toții au fost amendați.

,,În continuare verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Bals, in urma imaginilor apărute pe o rețea de socializare, au mai fost identificate încă 6 persoane,  pe lângă cele 6 identificate inițial.
Din verificări a reieșit faptul că la data de 28 martie a.c., în jurul orei 14.00, cele 12 persoane au circulat în afara locuinței, fără a respecta măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane care nu locuiesc împreună.
Polițiștii au sancționat contravențional cele 12 persoane, cu amenzi în valoare totală de 60.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr.2/ 2020.
Menționăm că cele 12 persoane nu erau carantinate și nu erau izolate la domiciliu.” a transmis purtătoruld e cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.