Autosesizându-se, polițiștii au intrat în forță printre rromii din Balș. Amenzi aplicate și supraveghere permanentă a zonei

5973

În urma imaginilor aparute în Realitatea Oltului,  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bals s-au autosesizat și au efectuat verificări pentru identificare persoanele care nu au respectat prevederile Ordonaței Militare privind restricțiile de circulație. 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, toți din orașul Bals, au fost sancționați contravențional cu câte 500 lei.

,,La data de 28 martie a.c., în jurul orei 14.00, aceștia  au circulat în afara locuinței, fără a respecta măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane care nu locuiesc împreună.
Polițiștii au sancționat contravențional cele 6 persoane, cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr.2/ 2020.
Menționăm că cei șase  nu erau carantinati și nu făceau parte din categoria persoanelor izolate la domiciliu” se arată într-un comunicat al IPJ Olt.
Polițiștii vor supraveghea zona pentru ca toți cetățenii din comunitate să respecte restricțiile. Mai multe autospeciale le transmit mesaje în acest sens.