Remus Rădoi, zis Codiță, a fost reținut de polițiști. Vezi cu ce l-au prins oamenii legii

381

Remus Rădoi, zis Codiță, a fost reținut în această seară de polițiști. Decizia oamenilor legii a survenit după ce bărbatul de 42 de ani, din Redea, a fost surprins în trafic la volanul unui autoturism fără a avea acest drept, permisul său fiind suspendat. Rădoi nus e află la prima faptă de acest gen. La începutul săptămânii trecute, el a mai fost surprins la volan deși avea permisul suspendat. Codiță riscă să fie arestat preventiv.

,,Astăzi, 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au continuat să acționeze pentru prevenirea evenimentelor rutiere și verificarea modului de respectare a restricțiilor de circulație.
Astfel, în urma activităților desfășurate în teren, polițiștii rutieri au depistat la intersecția  dintre Calea București cu strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.
În urmă cu 10 zile, polițiștii Serviciului Rutier Olt au întocmit un dosar penal pentru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _conducerea unui vehicul fără permis de conducere_ , întrucât aceeași persoană a fost depistată conducând un autoturism pe raza comunei Slatioara, având permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce.
Având în vedere faptul că prin încalcarea repetată a normele privind circulația pe drumurile publice bărbatul pune în pericol participanții la trafic, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat unității de parchet competente cu propuneri legale.” se arată într-un comunicat al IPJ Olt.
Remus Rădoi, zis Codiță, este interlopul la care a apelat Nicolae Alexe, fostul adjunct al IPJ Olt, pentru a afla cui aparține mașina cu care a fost răpită Alexandra Măceșeanu, adolescenta din caracal răpită și ucisă de Gheorghe Dincă vara trecută.
Interlopul caracalean controlează mai multe firme de pază. Printre obiectivele păzite de oamenii lui Codiță se numără mai multe instituții publice, una dintre ele fiind chiar Primăria Caracal.