Tatăl lui Raț: Avem un contract cu DSP Olt să-i primim la hotel pe cei care vin din afara granițelor, în carantină

821
foto: facebook

Hotelul Zytto din Slatina, aparținând fostului fotbalist Răzvan Raț, este unul dintre centrele de carantinare din județul Olt. Tatăl fotbalistului a recunoscut că are încheiat un contract cu DSP Olt în acest sens.

Ion Raț, administratorul hotelului Zytto, a dezvăluit că hotelul aflat la intrarea în Slatina primește în această perioadă în carantină olteni întorși din afara granițelor, din zone de focar de coronavirus. Tatăl fotbalistului Răzvan Raț spune că va putea caza un număr dublu de persoane.

„Autoritățile s-au implicat, ne-au dat echipament de protecție pentru angajați. Avem 27 de inși cazați, capacitatea noastră este dublă. Avem un contract cu DSP Olt să-i primim pe cei care vin, să intre în carantină 14 zile. Ei vor fi verificați în toată perioada cât stau la noi. Din 24 martie am început să primim. Trebuie să-i ajutăm, pentru că sunt semenii noștri. Sunt persoane care vin din Franța, Germania, ei au stat și acolo în carantină, dar regula spune că trebuie să stea și la noi în carantină. Nu au simptome specifice”, a spus Ion Raț.