Jos pălăria, Marian Vasile! Fostul lider PNL Olt a donat bani pentru SJU Slatina. Așteptăm ca gestul său să fie urmat și de alți politicieni

727

Încep să curgă donațiile către Spitalul Județean de Urgență Slatina. După ce mai mulți agenți economici au ales să sprijine lupta celei mai mari unități medicale împotriva epidemiei de coronavirus, a apărut și prima donație pe persoană fizică. Fostul prim-vicepreședinte al PNL Olt, Marian Vasile, primarul comunei Studina, a donat 30.000 lei.

Contactat telefonic de Realitatea Oltului, politicianul a declarat că speră ca toți cei care au posibilitatea să sprijine unitățile medicale implicate în lupta cu pandemia de coronavirus să se implice.

,,Sper din tot sufletul ca toți cei care au bani să înțeleagă că pot veni în sprijinul spitalelor. Ele au nevoie de ajutor în marea bătălie pe care o duc prin personalul cale le deservesc împotriva extinderii acestui virus ucigaș care ne-a dat viața peste cap”, a declarat Marian Vasile.

În numele conducerii Spitalului Județean de Urgență Slatina, al medicilor, asistentelor și infirmierelor unității medicale, Realitatea Oltului vă mulțumește.

Iată mai jos lista cu firmele care au făcut donații pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina, în funcție de suma donată:

 1. ALRO Slatina-400.000 lei
 2. Vimetco Extrusion SA-72.000 lei
 3. Agrimex SRL-60.000 lei
 4. Condor Păduraru-50.000 lei
 5. Pirelli SA- 48.000 lei
 6. Prysmian Cabluri și Sisteme S.A.-30.000 lei și sandwich-uri pentru patrulele de polițiști din Slatina pentru două săptămâni
 7. Marian Vasile, primarul comunei Studina-30.000 lei
 8. Crucea Roșie -25 000 lei
 9. Romfil – 20.000 lei
 10. Banca Transilvania – 10.000 lei
 11. Mălina Lux SRL Caracal, mezeluri pentru SJU Slatina

Așteptăm ca și alți oameni politici să-i urmeze exemplu. Precizăm că, așa cum am promis, vom face publice toate donațiile făcute către spitalul slătinean, promovând astfel aceste gesturi extrem de necesare în această perioadă cumplită.