Ion Doldurea donează și se implică în campania pentru Spitalul Caracal

481

Omul de afaceri Ion Doldurea a răspuns apelului de solidaritate și a donat bani pentru Spitalul Caracal, invitând ceilalți oameni de afaceri din municipiu să-i urmeze exemplul.

Spitalul Municipal Caracal este spital suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19 în județul Olt. Astfel, pacienții cu coronavirus ce nu vor putea fi tratați la Spitalul Județean de Urgență Slatina vor fi preluați de unitatea medicală din Caracal, fiind vorba de cei care prezintă o formă ușoară și medie a bolii. Pentru a face față acestei provocări, pentru spitalul caracalean orice ajutor este bine-venit, putând astfel achiziționa echipamentele medicale necesare.

Pentru a veni în sprijinul cadrelor medicale, omul de afaceri Ion Doldurea a anunțat că a făcut o donație, fără a preciza suma și a lansat aceeași provocare și celorlalți oameni de afaceri din municipiu.

,,Să susținem efortul medicilor în lupta cu Covid19! Spitalul din Caracal, ca și alte spitale din țară, se pregătește să facă față unui eventual val de pacienți suspecți sau infectați cu Covid19. Pe lângă fondurile alocate suplimentar de către autorități, și persoanele fizice sau juridice pot face donații. Fac apel la un gest de solidaritate și invit oamenii de afaceri din Caracal să susțină Spitalul Municipal Caracal. Eu m-am implicat! Donează și tu! #Împreună putem stopa extinderea epidemiei!ʺ, a transmis Doldurea.

Managerul Marian Mitran a precizat că unitatea medicală dispune de materialele de protecție necesare pentru cca două săptămâni și urmează ca în perioada următoare să mai primească măști de protecție, mănuși și combinezoane, în acest sens fiind încheiate contracte. De asemenea,  unitatea medicală dispune de 8 ventilatoare mecanice și ieri, din fonduri proprii, s-a mai decis achiziționarea unui astfel de aparat necesar tratării pacienților cu coronavirus.