Liberalii cer Primăriei Slatina scutirea cetățenilor municipiului de la plata apei potabile

775

Liberalii olteni au solicitat azi Primăriei Slatina scutirea de la plata consumului curent de apă potabilă pentru toată populația orașului pe întreaga perioadă a stării de urgență.

Grupul consilierilor locali PNL ai municipiului Slatina a depus azi la Primăria Slatina un proiect de hotărâre prin care cer ca slătinenii să fie scutiți de la plata apei potabile în această perioadă a stării de urgență. Liberalii invocă necesitatea păstrării unei igiene stricte și împovărarea bugetului familial pe timp de criză.

“Pentru că România se află astăzi, conform specialiștilor, în situația de transmitere comunitară, pentru că trebuie să înțelegem că suntem cu toții predispuși și trebuie să stăm în casă, pentru că autoritățile ne recomandă o igienă cât mai strictă și pentru a încerca să diminuăm cât mai mult povara provocată de situația de criză, consilierii PNL doresc să vină în sprijinul slătinenilor. Astăzi, colegii liberali din Consiliul Local Slatina au redactat o inițiativă prin care propunem scutirea de la plata consumului curent de apă potabilă pentru toată populația orașului pe întreaga perioadă a stării de urgență. Inițiativa a fost depusă și înregistrată la Primăria Slatina, instituție cu acționariat majoritar la Compania de Apă Olt.”, a transmis Liviu Voiculescu, președinte PNL OLT și candidat la Primăria Slatina.