Marius Iancu (PSD): Acest guvern este în carantină și la propriu, și la figurat!

94

Deputatul social-democrat Marius Iancu critică dur politica actualului Executiv care profită din plin de starea de urgență pentru a-și umple buzunarele apropiații celor ce se află la conducere. El atrage atenția cu privire la situația creată prin anunțul făcut de Sanador, clinica la care lcurează ministrul Sănătății, cu privire șla testarea pentru COVID 19.

Iată mai jos comentariul postat de deputatul PSD pe pagina sa de socializare:

,,La numai o zi de când Sanador a anunțat că face teste pentru Coronavirus, programările au ajuns să se facă tocmai după Paște! Practic, un nou haos s-a creat în rândul populației, care e dispusă să plătească cei 350 lei, numai să știe că pot merge în siguranță la familie, la copii, la bunici.

Este incredibil ca, în vremuri de criză medicală, Guvernul Orban să tolereze așa ceva!
Guvernul trebuie să rechiziționeze testele și toată aparatura medicală implicată în testare și să le folosească gratis pentru populație.
Guvernul Spaniei a dat dovada de curaj și responsabilitate și a rechizitionat toate spitalele private. Starea de urgență permite acest lucru.

Nu trebuie să permitem nimănui să facă afaceri cu așa ceva, în condițiile în care sunt mulți oameni care au astăzi nevoie de aceste teste!
Toată lumea așteaptă masuri adevărate de la acest Guvern care e în carantină și la propriu, și la figurat!”