Campanie de sprijin pentru Spitalul Municipal Caracal. Oamenii de afaceri, îndemnați să doneze bani pentru ventilatoare

172

Administrația caracaleană a postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare un apel adresat oamenilor de afaceri și a localnicilor cu ,,dare de mână” care pot sprijini spitalul din localitate. Se solicită sprijin  financiar pentru achiziționarea de ventilatoare mecanice necesare tratării cazurilor de coronavirus. Donațiile se pot face până ăpe 10 aprilie, într-un cont deschis la Trezoreria Caracal de administrația locală.

Iată mai jos mesajul transmis de Primăria Caracal:

,,La inițiativa agenților economici din Municipiul Caracal interesați să doneze sume de bani în vederea achiziționării de ventilatoare mecanice pentru Spitalul Municipal Caracal, necesare pentru tratarea eventualelor cazuri de infectare cu noul Coronavirus, Primăria Municipiului Caracal a deschis contul de donații cu nr.

RO43 TREZ 5075 007X XX00 0101, Trezoreria Municipiului Caracal

Donațiile se pot face până la data de 10 aprilie 2020 de către toate persoanele fizice si juridice doritoare să sprijine această inițiativă.

Din bugetul local va fi suportată diferența dintre suma strânsă din donații și prețul final al aparatelor ce urmează a fi achiziționate.

Persoana de contact:
Anca Ioniță – Consilier Cabinetul Primarului
0249511384

Primar,
Dr. Radu Dumitru Liviu”