Un tânăr polițist s-a impușcat în cap cu arma din dotare

1172

Un poliţist de frontieră s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, fiind găsit de colega sa de patrulă fără semne vitale. Bărbatul, în vârstă de 39 ani,  se afla la locul de muncă, la Sectorul Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, bărbatul a fost descoperit decedat în jurul orei 11.50, de colega sa.

”În jurul orei 11:50, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. Imediat, la faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin”, se arată în comunicat.

Potrivit unor surse oiciale, bărbatul s-a împuşcat cu arma din dotare.

Bărbatul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.