Peste 100 de olteni testați pentru COVID 19

104

Numar  total al oltenilor carora li s-a recoltat probe,  de la inceputul  perioadei de supraveghere, se ridică la 102. Pentru aceștia au fost recoltate 116 probe. Potrivit autorităților, 106 probe au fost cu rezultat negativ, o probă cu rezultat pozitiv, iar 9 probe in lucru.

Potrivit autorităților, până în acest moment, rezultatul probelor recoltate pentru un număr de 62 persoane aflate în regim de carantina de pe raza jud. Olt, din cele 65, a fost negativ, iar 3 probe în lucru (în cadrul  Spitalului de Boli Infecțioase Matei Balș Bucureti).

Situația transmisă de DSP Olt arată că în spital se află acum 4 persoane, cele trei cunoscute și o altă persoană aflată în carantină care a avut temperatură.

,,In data de 19.03.2020, urmarea prezentei unui puseu febril la un pacient  din regimul de carantinare  a fost transferat in conditii de securitate la o unitate sanitara de profil ( Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Craiova)  pentru evaluare si tratament de specialitate. Mentionam faptul ca la prima proba recoltata in data de 13 martie 2020, data la care a intrat in carantina, rezultatul a fost negativ.” au susținut reprezentanții DSP Olt.