Rezultat negativ pentru deputatul Știrbu la testul COVID-19

31
foto: Facebook Gigel Știrbu

Considerat unul dintre contacții senatorului liberal Vergil Chițac, deputatul de Olt Gigel Știrbu, vicepreședinte PNL și președintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaților s-a autoizolat și a efectuat testul COVID-19. Rezultatul este negativ.

După ce a participat la începutul săptămânii trecute la ședința Biroului Politic Național al PNL, acolo unde a fost prezent și senatorul Chițac, confirmat ulterior cu coronavirus, deputatul de Olt Gigel Știrbu s-a numărat printre liberalii care s-au autoizolat, fiind considerați suspecți. Astăzi, parlamentarul oltean a transmis pe pagina de socializare faptul că rezultatul testului este negativ.

,,Mi-a ajuns rezultatul testului COVID-19 făcut zilele trecuteșsi este NEGATIV.
Sunt în autoizolare acasă și vă invit pe toți să încercați să evitați cât mai mult posibil drumurile și locurile publice. Țările în care măsurile de distanțare socială au fost respectate reușesc să controleze mai repede coronavirusul. Doar împreună, atenți și preventivi vom trece peste această grea încercare la care este supusă țara noastră si întreaga lume. Să fim responsabili!, a transmis deputatul de Olt.

În autoizolare au intrat și președintele PNL Olt Liviu Voiculescu și Ion Voicu, prezenți la ședința partidului, unde au fost validați candidați la funcțiile de primar al Slatinei, respectiv președinția CJ Olt. Rezultatul testelor celor doi sunt așteptate mâine.