Contacți cu senatorul infectat cu coronavirus? Și Voiculescu cu Voicu au participat luni la BPN a PNL

160

Conducerea PNL Olt a intrat în alertă după ce premierul interimar Ludovic Orban a declarat că va intra în autoizolare împreună cu conducerea PNL, pritnre care mai mulți miniștri, fiind contacți ai senatorului Chițac, confirmat cu coronavirus. Luni, la BPN au fost și Voiculescu cu Voicu, desemnați oficial candidați ai partidului pentru CJ Olt și Primăria Slatina.

Biroul Politic Național al PNL a validat luni, 9 martie, candidaturile PNL Olt pentru cele mai importante funcții la nivel de județ: cea a lui Ion Voicu pentru președinția CJ Olt și cea a lui Liviu Voiculescu pentru Primăria Slatina. Președintele PNL Olt și Voicu au fost luni la ședința BPN, alături de deputatul de Olt Gigel Știrbu, mai mulți miniștri și președintele Ludovic Orban.

Cum azi Orban și conducerea PNL au intrat în autoizolare, declarând că au intrat la ședință în contact cu senatorul Vergil Chițac, se pune întrebarea dacă și cei doi liberali olteni vor intra în autoizolare.

Mai mult, a doua zi aceștia au convocat conferință de presă, mass-media locală venind de atunci la rândul ei în contact cu numeroase persoane.