Studenții slătineni mută cursurile în online

40

Cei peste 330 de studenți la zi ai Facultății de Management și Dezvoltare Rurală – fialiala Slatina a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară București nu se vor mai prezenta la cursuri. Ei vor învăța, cel puțin până pe data de 27 martie, online.

Facultatea de Management Slatina a a luat măsura suspendării activităților didactice directe. Măsura aprobată de Consiliului de Administrație al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, a cărei filială este facultatea slătineană, intră în vigoare începând de azi până pe data de 27 martie.

“Aceste activități urmează a se desfășura utilizând platforme e-learning sau vor fi recuperate conform planificării grafice stabilite pentru fiecare program de studiu și formă de predare în parte.”, a transmis Victor Tița, directorul filialei slătinene.

De asemenea, USAMV a luat măsura de suspendare a oricărei activități planificate în această perioadă în cadrul universității, care implică aglomerări de persoane.