Corespondență cu jandarmii doar prin poștă și mijloace electronice

30

Începând de azi, și jandarmii olteni suspendă activitățile de relaționare cu publicul. Măsura a fost dispusă în contextul evoluției virsului chinezesc la nivel național.

Și IJJ Olt a decis să limiteze situațiile în care personalul să ia contact cu un număr mare de persoane, cu excepția situațiilor de intervenție, relațiile cu publicul fiind asigurate doar prin telefon, poștă sau e-mail. Astfel, cetățenii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze de la domiciliu, respectând indicația autorităților de a sta acasă.

“În contextul răspândirii, la nivel național, a infecțiilor respiratorii cauzate de virusul gripal COVID 19, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt „Gl. c. a. Constantin Dimitrescu”, activitatea de relații cu publicul și audiențe se suspendă până la data de 31.03.2020,cu posibilitatea de prelungire. Activitatea de  relații cu publicul va fi suplinită, în situații de urgență, de primirea sesizărilor, cererilor și memoriilor prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronice: email: relatiipublice@jandarmeriaolt.ro, ijjolt@jandarmeriaolt.ro , Fax: 0249/418.920″, a transmis IJJ Olt.