Polițistul șantajist din Deveselu, ARESTAT preventiv

803

După ce a șantajat secretara școlii din localitate, polițistul de la Deveselu a ajuns după gratii. Azi, pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă.

Judecătoria Caracal a decis azi arestarea preventivă pentru 30 de zile a poliţistului din Deveselu care a şantajat o femeie cerându-i 5.000 de euro. El a fost prins în flagrant aseară primind bani de la secretara școlii din localitate, pe care o șantaja cu publicarea pe o rețea de socializare a unor fotografii denigratoare.

Subofițerul Andrei Laurențiu din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Deveselu, la Ordine Publică, își făcuse un cont fals pe o rețea de socializare, prin intermediul căruia a început o relație virtuală cu femeia de aceiași vârstă, care i-a trimis diverse poze, unele ,,mai deocheate”. Polițistul a profitat de situație și i-a cerut femeii suma de 5000 de euro pentru a nu le face publice. Speriată, fără să știe că bărbatul este chiar polițistul din sat,  femeia a mers la poliție și a sesizat cazul. Colegii polițistului au organizat flagrantul. După mai multe ore de audieri, subofițerul a fost reținut, fiind acuzat de șantaj.

Poliţistul de 45 de ani a fost încadrat în 2006, din sursă directă, la poliţia de frontieră, iar din 2012 este angajat în cadrul IPJ Olt.