Polițistul șantajist din Deveselu a fost reținut. Vezi pe cine a șantajat

6752

Procurorii Parchetuluid e pe lângă Judecătoria Caracal au emis ordonanță de reținere pe numele polițistului din Deveselu prins în flagrant primind bani în urma unui flagrant. Anchetatorii vor solicita astăzi judecătorilor emiterea unui mandat de arestare preventivă.

Subofițerul Andrei Laurențiu din cadrul Poliției Deveselu a fost săltat aseară de mascați în urma unui flagrant. El a fost surprins în timp ce primea bani de la secretara școlii din localitate, pe care o șantaja cu publicarea pe o rețea de socializare a unor fotografii denigratoare.

Potrivit unor surse, bărbatul își făcuse un cont fals pe o rețea de socializare. Prin intermediul acestuia a început o relație virtuală cu o femeie din localitate, de aceiași vârstă, secretară la școala din localitate. Pe parcursul relației, el i-a cerut femeii să-i trimită diverse poze. Printre acestea s-au aflat și o serie de fotografii ,,mai deocheate”. Polițistul a profitat de situație și i-a cerut femeii suma de 5000 de euro pentru a nu le face publice. Speriată, fără să știe că bărbatul este chiar polițistul din sat,  femeia a mers la poliție și a sesizat cazul. Colegii polițistului au organizat flagrantul. După mai multe ore de audieri, subofițerul a fost reținut, fiind acuzat de șantaj.