Coronavirus: Ce măsuri s-au luat la Kaufland

899
Fotografie făcută aseară la un supermarket Kaufland din Slatina și postată pe un grup de socializare al mămicilor

Kaufland România a instituit măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție în magazine, pentru a spori siguranța clienților și a angajaților.

Compania a anunțat că, cel puțin o dată pe oră, în magazine sunt dezinfectate toate suprafețele des utilizate de clienți și colegi și obiectele de uz comun, precum cărucioarele de cumpărături, coșurile de mână, mânere, clanțe, balustrade, cântarele de la Legume-Fructe, cleștii de la brutărie, casele Express, casele de marcat în exterior și în interior, POS-urile, mobilierul de la case și Biroul de Informații, butoanele de lift, scările rulante, mesele de la Grill și altele.

Toaletele din magazine și toate spațiile comune ale angajaților sunt dezinfectate în totalitate cel puțin o dată pe oră.

În toate magazinele sunt amplasate stații cu dezinfectant de mâini gratuit, atât în zonele pentru clienți, cât și la casele de marcat și informăm constant cu privire la aceste măsuri. Toți angajații noștri cunosc regulile de igienă și îi încurajăm să le respecte.

Clienții sunt rugați să păstreze distanța de siguranță de 1 metru, să evite cât mai mult posibil folosirea bancnotelor și să opteze pentru plata cu cardul sau cu telefonul.

Magazinele vor continua să fie bine aprovizionate, iar produsele Kaufland pot fi comandate și prin Glovo, serviciul online de livrări la domiciliu.