Acces în Primăria Balș numai pentru cazuri urgente

111

Pentru limitarea riscului de expunere la virusul COVID-19, Primăria Balș se alătură altor instituții publice care au decis limitarea cazurilor în care cetățenii să se prezinte la sediul administrației publice locale.

Locuitorii orașului Balș care au treabă la primărie, sunt îndemnați de către administrația locală să nu se prezinte la sediul instituției în această perioadă, ci să folosească pentru informare și comunicare alte mijloace: telefon, fax, email, poștă. În primărie sunt așteptate numai cazurile urgente. Măsura a fost stabilită pentru prevenirea răspândirii coronaviruslui.

“Primăria orașului Balș recomandă ca, începând cu 11 martie 2020 și până la 31 martie 2020, accesul în sediul instituției să se facă numai pentru cazuri urgente, pentru limitarea riscului de expunere la COVID-19. Aceste măsuri sunt necesare în scop preventiv. În această perioadă, reamintim cetățenilor cele patru variante de comunicare: prin email, la adresa secretariat@primariabals.eu; prin telefon, la numărul 0249 450 145; prin fax, la numărul 0249 450 140; prin poștă, la adresa strada Nicolae Bălcescu, nr.14.”, a transmis Primăria Balș.

Indicația pentru cei care se prezintă la primărie este menținerea distanței de cel puțin 1 metru față de celelalte persoane din incintă.