Slatina nu renunță la cultură! Spectacolele SE ȚIN la Centrul Cultural cu locuri reduse în sală și au fost montate dispozitive de dezinfectare

124

S-au scos fotoliile mobile pentru reducerea numărului de locuri în sală și s-au montat dispozitive de dezinfectat și afișe de informare. Acestea sunt măsurile luate împotriva infectării cu coronavirus la Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina, instituția de cultură anunțând că nu va renunța la spectacole și va respecta calendarul evenimentelor anunțate.

La Slatina, cultura nu se împiedică de coronavirus. Spectacolele nu se suspendă, fiind luate măsuri de prevenire.

“Urmare a măsurilor impuse de autoritățile competente cu privire la asigurarea securității spectatorilor împotriva infectării cu coronavirus, s-a dispus restrângerea locurilor din sala de spectacole a Centrului Cultural Eugen Ionescu din Slatina prin scoaterea fotoliilor mobile, montarea unor afișe de informare cu privire la măsurile pe care trebuie să le ia fiecare cetățean care intră în incinta Centrului Cultural Eugen Ionescu precum și instalarea unor dispozitive care să permită spectatorilor prezenți la evenimentele Centrului Eugen Ionescu să se protejeze (dezinfectanți, aparate de uscat mâinile etc). Anunțăm publicul spectator că până la emiterea unor noi ordine de către autoritățile competente, spectacolele și evenimentele programate a se desfășura la Centrul Cultural Eugen Ionescu rămân valabile.”, au anunțat administratorii centrului.

Sala de spectacole s-a redus la un număr de 149 de locuri.

Următorul eveniment anunțat la centrul cultural va fi organizat la fienle săptămânii, pe 13 și 14 martie- prima ediție a Festivalului Național de Folk și Literatură „Olt Artis”.