Școală la domiciliu pentru elevii unui liceu din Olt. Profesorii vor preda online

2985

La Liceul Teoretic Petre Pandrea Balș nu este vacanță. Activitatea școlară suspendată de mâine la nivel național pentru evitarea răspândirii coronavirusului va continua însă la unitatea de învățământ olteană, elevii urmând a studia prin intermediul grupurilor online.

Școala la domiciliu este sistemul ce va fi implementat de un liceu oltean având în vedere perioada mare de suspendare a activității școlare, dar și faptul că aceasta s-ar putea prleungi. Astfel, elevii nu vor trebui să recupereze apoi materia într-un ritm alert. Cei circa 1100 de elevi împărţiţi în trei cicluri de învăţământ- primar, gimnazial şi liceal, vor primi informațiile online de la cei circa 70 de profesori.

“Profesorii Liceului Teoretic Petre Pandrea au hotărât astăzi că va continua procesul de învățare la toate clasele de la pregătitoare până la a XII-a prin sarcini și feedback acordate pe grupuri online special create la materiile la care se sustin examene nationale dar si la alte discipline. Solicităm ajutorul părinților în procesul de responsabilizare a copiilor și ne bazăm pe colaborare în perioada ce urmează.”, a anunțat unitatea de învățământ din Balș.