Muncitoare de la BECKAERT Slatina, lovită pe trecerea de pietoni din fața fabricii. Femeia a ajuns la spital

1533
foto: Facebook Info Trafic Slatina

O tânără care mergea la lucru a fost accidentată în această dimineață, chiar în fața fabricii, în timp ce traversa strada.

O angajată Beckaert a ajuns la spital, după ce o mașină nu a oprit la trecerea de pietoni, lovind femeia, dar și un alt autoturism oprit pentru a da prioritate pietonilor.
,,Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat,  de 44 de ani, din comuna Valea Mare,  în timp ce conducea un autoturism din direcția Brebeni către Slatina, ar fi efectuat o depășire neregulamentară pe trecerea de pietoni, moment în care a acroșat o tânără, de 23 de ani, din Slatina, care se angajase în traversarea străzii regulamentar. Totodată,  autoturismul condus de bărbat a intrat în coliziune cu un alt autoturism oprit la trecerea de pietoni, pentru a acorda prioritate pietonilor., declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Tânăra a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Aceștia au fost conduși la spital pentru a le fi recoltate probe biologice de sânge.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.