Continuă racordarea cu gaze a corăbienilor. 15 străzi în acest an

1434

Racordarea la gaze naturale a tuturor locuințelor din oraș reprezintă una dintre prioritățile administrației corăbiene, primarul Iulică Oane anunțând azi care sunt străzile pe care se vor realiza lucrări în acest an.

Vor continua lucrările de branșare la gaz a locuințelor, lucrările de extindere a rețelelor vizând o lungime de 5,9 km anul acesta- anunță primarul orașului Corabia, Iulică Oane. Administrația orașului de la Dunăre a solicitat firmei Distrigaz Sud Rețele, care este concesionarul serviciului de distributie a gazelor naturale, planul de investiții pe anul 2020. Gazele vor ajunge pe 15 străzi.

„Menționăm că din obligațiile concesionarului, mai trebuie executați 5 km de rețea, în anul 2021. Pentru cartierele Celei și Siliștioara, unde există Studiu de Fezabilitate efectuat de Primăria Corabia, se va proceda în conformitate cu Legea Gazelor, unde după o analiză de rentabilitate, efectuată de Distrigaz Sud Rețele, aceasta va încheia un contract de cofinanțare din bugetul local, cu orașul Corabia”, mai explică edilul.