Se lucrează intens. Imagini VIDEO de la Drumul Expres- centurile Balș și Slatina

3354
foto: arhivă

Se lucrează intens pe șantierul Drumului Expres Craiova- Pitești, la loturile I și II, cu variantele de ocolire ale Balșului și Slatinei. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a postat ieri imagini noi cu stadiul lucrărilor.

„Imagini de pe șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 2, loturile 1 și 2, constructor Asocierea SA & PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – SC Consitrans SRL. În această perioadă antreprenorul efectuează lucrări la terasamente, execuție piloți forați, structuri poduri și pasaje.”, a informat ieri CNAIR, postând imagini de pe șantier.

Imagini de pe șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 2, loturile 1 și 2

Imagini de pe șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 2, loturile 1 și 2, constructor Asocierea SA & PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – SC Consitrans SRL.În această perioadă antreprenorul efectuează lucrări la terasamente, execuție piloți forați, structuri poduri și pasaje.#autostrazi #santier #lucrari #cnair

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Miercuri, 4 martie 2020

Tronsonul II- loturile I și II cu variantele de ocolire ale Balșului și Slatinei traversează localitățile Balş, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Milcov și Slatina.

Celălalt tronson ce traversează județul nostru abia se află la stadiul de licitație. Tronsonul 3 al Drumului Expres ce face legătura între județele Olt și Argeș va traversa județul nostru prin 6 localități (Valea Mare, Priseaca, Scornicești, Optași, Tătulești și Colonești) și este disputat de nu mai puțin de 11 firme.