Coronavirus: Încă un caz de nerespectare a izolării la domiciliu, la Milcov

403

224 de olteni au intrat în monitorizarea DSP Olt care a decis izolarea la domiciliu timp de 14 zile. Cei care nu respectă decizia riscă amenzi sau dosare penale. Un alt caz a fost semnata ieri la Milcov.

După oltenii de la Oboga care nu au respectat decizia izolării la domiciliu, în cazul lor pentru readucerea la domiciliu apelându-se la poliție (amendați), cazul celor 6 chinezi care au plecat de la hotelul slătinean unde se aflau în izolare mutându-se la Drăgășani (s-a întocmit dosar penal) , cazul slătinencei căutate de către poliție despre care se crede că s-a reîntors în Italia deși a fost dată în consemn la frontieră (dosar penal), un alt caz de nerespectare a deciziei autorităților s-a înregistrat ieri la Milcov.

“În cursul zilei de  03.03.2020, am fost sesizați de un agent de poliție din comuna Milcov,  jud. Olt, asupra faptului că o persoană aflată în autoizolare împreună cu tatăl său nu respectă condițiile de izolare obligatorie, motiv pentru care un echipaj din cadrul corpului de Inspecție Sanitară –  D.S.P. Olt s-a deplasat la fața locului și a aplicat o sancțiune (avertisment), conform H.G. nr. 857/ 2011”, transmite DSP Olt.

Pe aceeași temă:

Femeia căutată de polițiști s-a întors în Italia