Comună din Olt, iluminată cu sute de LED-uri

2121

450 de lămpi vor fi montate în comuna Brâncoveni, înlocuindu-se astfel sistemul vechi de iluminat stradal cu unul modern și totodată, economic. Consumul după finalizarea investiției se va reduce la jumătate.

Cu proiect după proiect implementat, comuna Brâncoveni se modernizează pe zi ce trece. Astăzi, administrația locală a dat startul unei noi investiții. Dacă proiectul ”Extinderea sistemului de supraveghere video în comuna Brâncoveni” a fost respins de o parte dintre consilierii locali, modernizarea iluminatului public se va realiza în circa două luni de zile, cu fonduri de la bugetul local.

„Lucrările la „Proiectul de Modernizare a Rețelei de Iluminat Stradal în comuna Brâncoveni” au demarat astăzi 03.03.2020. Un proiect care va asigura iluminat modern și economic prin înlocuirea lămpilor clasice și montarea a 450 de lămpi LED. Durata de implementare a proiectului: 60 zile. Beneficiarii: toți locuitorii satelor Brâncoveni, Ociogi, Văleni și Mărgheni.”, a anunțart edilul Ion Cheroiu.

La Brâncoveni, și anul acesta se anunță unul plin de realizări. Primăria a prins în buget banii pentru finanțarea mai multor investiții: amenajare centru civic în satul Brâncoveni, amenajare centru civic în satul Văleni, înlocuire gard cimitir satul Văleni, modernizarea gardului de la Grădiniţa cu Program Normal ”Matei Basarab” Mărgheni, reabilitare-modernizare fântâni publice de pe raza comunei, reabilitare- modernizare Cămin Cultural, încheierea proiectului ”Prima înfiinţare a sistemului de alimentare cu apă”, cofinanţare proiect ”Prima înfiinţare a sistemului de canalizare”, înfiinţare sistem de distribuţie a gazelor naturale în comuna Brâncoveni (Studiu de fezabilitate).