Vasile Pădurețu, condamnat pentru trafic de droguri, una dintre victimele accidentului de azi-noapte

2610

Patru tineri și-au pierdut viața azi-noapte într-un cumplit accident rutier, striviți de un tir după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens. Unul dintre cei doi tineri care nu aveau asupra lor buletinul a fost identificat de către tatăl său. Este Vasile Pădurețu, cunoscut drept prietenul lui Ștefan Noajă, fiul fostului procuror slătinean, ambii condamnați în 2016 pentru trafic de droguri.

În accidentul petrecut noaptea trecută pe pe DN 65, la ieşirea din Balş spre Craiova, și-au pierdut viața trei tineri și o tânără. Doi dintre ei erau iubiți, iar ceilalți prietenii lor. Dacă doi dintre ei au avut asupra lor buletinele, pentru ceilalți poliția a luat legătura cu sectoriștii pentru a le afla identitatea. Una dintre victime, un tânăr de 27 de ani, a fost identificată în această dimineață la Morga Slatina de către tată. Este vorba de Vasile Pădureţu, cunoscut consumator de etnobotanice, condamnat în urmă cu patru ani pentru trafic de droguri.

De mai multe ori, poliția l-a găsit la volan sub euforia etnobotanicelor, anul trecut fiind chiar arestat preventiv pentru ultraj. El se afla acum sub control judiciar.

Potrivit unor surse, se pare că majoritatea tinerilor decedați erau consumatori de etnobotanice. Rămâne de văzut dacă se va dovedi că și azi-noapte se aflau sub influența drogurilor.

Mai multe:

ÎNFIORĂTOR Dramă la intrare în Balș. Mai mulți tineri au murit striviți în mașină