Trei dintre victimele accidentului de la Balș, identificate. Se va face test antidrog

14355

Patru tineri și-au pierdut viața azi-noapte într-un cumplit accident rutier, striviți de un tir după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens. Trei dintre ei au fost identificați, iar pentru cel de-al patrulea se va face identificare dactiloscopică. Cum unul dintre tineri este cunoscut drept un consumator de substanțe stupefiante, autoritățile au dispus efectuarea testului antidrog pentru toți patru.

Polițiștii au reușit să identifice trei dintre cele patru victime din Slatina ale accidentului de azi-noapte de pe DN65, la ieșire din Balș spre Craiova. Șoferul și iubita sa aveau buletinele asupra lor. Se numesc Roberto Andrei Bărbuică și Claudia Elena Grigore.

Tinerii aflați pe bancheta din spate nu aveau acte de identitate asupra lor. Unul dintre ei a fost identificat în această dimineață, de către tatăl său, la Morga Slatina, pe baza obiectelor vestimentare. Este Vasile Pădurețu, cunoscut drept prietenul lui Ștefan Noajă, fiul fostului procuror slătinean, ambii condamnați în 2016 pentru trafic de droguri.

https://realitateaoltului.ro/2020/02/28/vasile-paduretu-condamnat-pentru-trafic-de-dorguri-una-dintre-victimele-accidentului-de-azi-noapte/

Cea de-a patra victimă, un băiat, nu a fost încă identificată, urmând a se face identificare dactiloscopică. Legiștii vor face necropsia mâine. Cum Pădurețu era cunoscut drept un consumator de etnobotanice, în cauză s-a dispus prin ordonanță să se facă testul antidrog pentru toți tinerii decedați în accident.

Mai multe:

ÎNFIORĂTOR Dramă la intrare în Balș. Mai mulți tineri au murit striviți în mașină