Tânăra moartă în accidentul de la Balș a avut o premoniție- MESAJ ȘOCANT

885

Cea de-a patra victimă a accidentului de azi-noapte de la ieșirea din Balș spre Craiova a fost identificată. Este vorba de un tânăr tot din Slatina, identificat pe baza amprentelor.

Au intrat pe contrasens și au fost zdrobiți în separatorul de sens de un tir. Cei patru tineri slătineni sunt plânși acum de către familie, pentru doi identificarea reușindu-se după amprentare. Victimele accidentului de azi-noapte de pe DN65, la ieșire din Balș spre Craiova sunt: șoferul Roberto Andrei Bărbuică- un cunoscut al polițiștilor în urma implicării în dosare de trafic și consum de droguri, prietena acestuia- Claudia Elena Grigore, Vasile Pădurețu- cunoscut drept prietenul lui Ștefan Noajă, fiul fostului procuror slătinean, ambii condamnați în 2016 pentru trafic de droguri, acum aflat sub control judiciar, și Marius Iulian Butariță.

Șocantă este premoniția fetei, postată ieri pe pagina de socializare: “De toate vei mai găsi, numai TIMP NU”, mesaj la care a primit un comentariu mișcător azi: “Ai știut tu, copilă, că nu vei mai avea timp??? Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Vasile Pădurețu, condamnat pentru trafic de droguri, una dintre victimele accidentului de azi-noapte

Legiștii vor face necropsia mâine. Având în vedere legătura cunoscută pe care o aveau doi dintre tineri cu drogurile, în cauză s-a dispus prin ordonanță să se facă testul antidrog pentru toți tinerii decedați în accident.

Trei dintre victimele accidentului de la Balș, identificate. Se va face test antidrog