ÎNFIORĂTOR Dramă la intrare în Balș. Mai mulți tineri au murit striviți în mașină

21221

Un grav accident rutier a avut loc aproape de miezul nopții în județul Olt,pe DN65, la intrarea în Balș dinspre Craiova. În evenimentul rutier cu urmări tragice a fost implicat un autoturism și un autotren, în care se aflau cinci persoane, patru dintre ele murind pe loc, în urma impactului.

Un grav accident s-a produs pe raza județului Olt, la intrarea în Balș dinspre Craiova, la puțin timp după miezul nopții trecute.

Trei bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, toți din Slatina, prieteni, au murit pe loc după ce autoturismul în care se aflau a fost zdrobit, pur și simplu, între un tir și peretele betonat al șanțului de pe DN65.

În accident a fost rănit și șoferul tirului, traumatismele suferite de acesta au fost minore și nu au necesitat internarea sa în spital.

Polițiștii sosiți la fața locului au căutat zeci de minute în lăstărișul de pe marginea drumului pentru a se asigura că în autoturismul transformat într-un morman de fiare nu s-a aflat și un copil, după ce la locul accidentului au fost găsite mai multe obiecte de vestimentație de copil.

Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii inexplicabile pe contrasens a autoturismului, cu puțin timp înainte de impact, fără ca șoferul tirului să mai poată evita impactul.

Circulația în zonă a fost blocată mai bine de două ore.