Alte bunuri furate din casele bălșenilor, găsite în Dolj. Hoțul este cel care a furat și bijuteriile de 90.000 de lei, tot din Balș

1735

Polițiștii bălșeni au dat de urma altor bunuri furate de la începutul anului din locuințe de pe raza orașului. Hoțul se pare că este același, care se află deja în arestul IPJ Olt pentru o altă faptă, săvârșită tot în Balș.

Pe 18 ferbuarie, polițiștii olteni identificau pe raza comunei Voineasa 90% din prada unui tânăr din Dolj. Acesta furase dintr-o locuință din Balș bijuterii de aur în valoare de 90.000 de lei. Ieri, alte bunuri furate de individ din locuințe din Balș au fost identificate în Dolj.

“Ieri, 26 februarie 2020, în baza unui mandat emis de instanța competentă, poliţiştii din cadrul Poliției oraș Balș au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 33 ani, din comuna Coșoveni, judeţul Dolj, ocazie cu care au fost ridicate bormașini, flexuri, televizoare, un aparat de sudură, drujbe, și o bicicletă, bunuri care ar putea proveni din comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, comise pe raza orașului Balș. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bunurile ar fi fost sustrase în perioada ianuarie-februarie 2020 de pe raza orașului Balș, de către un bărbat, de 24 de ani, din comuna Drăgotești, județul Dolj, care este arestat preventiv. “, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cercetările continuă pentru a se stabili întreaga activitate infracțională. Oamenii legii vor stabili și care este legătura dintre hoț și bărbatul în locuința căruia au fost găsite bunurile furate.

Mai multe:

Au furat comoara unei bălșence