UPDATE/ Minorul dispărut din curtea asistentului maternal din Potcoava a fost găsit

395

UPDATE: Polițiștii orașului Potcoava au găsit minorul căutat, la o distanță de circa 4 km de locuința asistentei maternale care-l avea în grijă. El a declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un copil de 13 ani aflat în grija statului este dat dispărut. Cel care a anunțat poliția este asistentul maternal.

„Polițiștii din Olt caută un minor, de 13 ani, care, în această dimineață, a plecat de la domiciliul asistentului maternal, unde era în plasament, și nu a revenit până în prezent. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!”, anunță Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Dispariția a fost anunțată de către mama de profesie, din orașul Potcoava, care a declarat poliției că băiatul, Groza Cristian Constantin, a părăsit curtea sa în împrejurări necunoscute, în jurul orei 09.30.

Nu este pentru prima dată când minorul fuge de la locuința asistentului maternal.

SEMNALMENTE: înălțime 1,30 metri, aproximativ 35 kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, fața ovală, brunet. Pe brațul stâng  prezintă o cicatrice.

La momentul dispariției, minorul purta geacă bleumarin, pantaloni de trening cu buzunare laterale și căciulă neagră cu dungă gri.