Coronavirusul, la doi pași de județ. Timp de o săptămână el s-a plimbat prin Oltenia

1604

Un italian de 71 de ani a fost confirmat cu coronavirus după ce săptămâna trecută s-a întors din România. Bărbatul a călătorit în țara noastră împreună cu două femei, rude ale sale. Ministerul Afcerilor Externe a confirmat informația potrivit căreia italianul a petrcut mai multe zile la rudele soției, la Craiova. Autoritățile au demarat o anchetă.

Cetățeanul italian bolnav de coronavirus a fost în vizită, la socra sa, în Craiova, în perioada 18 – 22 februarie. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat informația. Bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost confirmat cu coronavirus la Rimini, în Italia. În prezent este internat în spital, iar starea sa de sănătate nu-i pune viața în pericol.

Italianul a fost în vizită la soacra sa în Gorj, și a avut mai multe întâlniri de afaceri în Craiova. Autoritățile trebuie acum să refacă traseul parcurs de bărbat. După ce autoritățile din România vor reuși să aibă toate datele și tot traseul celor doi soți, vor putea stabili dacă sunt și alte persoane infectate în România. MAE a confirmat informația privind vizita sa în Craiova.