Pe DN54A Corabia- Ianca se… deszăpezește. Dovada, postată de ministrul Dezvoltării

2006

Deși nu a nins, în Olt drumarii au ieșit la deszăpezit. Minunea a fost surprinsă pe drumul național dintre Corabia și Ianca, iar dovada a fost postată în urmă cu puțin timp chiar de către ministrul Dezvoltării, pe pagina sa de socializare.

Exces de zel pe un drum național din Olt. Chiar dacă zăpada nu se face văzută, un utilaj a ieșit la deszăpezit. Minunea a fost surprinsă și postată de către ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan.

“Deszăpezire pe uscat pe Drumul Național 54 A între Corabia și Ianca, în județul Olt, sau cum ne mințim singuri că avem de treabă. Mașina de curățat zăpada de pe carosabil rula azi, 24 februarie a.c., cu lama jos deși drumul este uscat iar pentru județul Olt nu a fost emisă nicio atenționare de ninsoare. Poate autoritățile locale au vreo explicație plauzibilă, că eu unul nu am găsit…”, a postat ministrul.

Șeful Drumurilor Naționale- Secția Slatina, Adrian Motorga, a deslușit enigma ministrului: șeful de district Corabia a folosit utilajul pentru a verifica dacă pe drumul respectiv vântul nu a doborât copaci sau vreun stâlp/cablu electric. Plugul ar fi fost lăsat pentru a îndepărta eventualele crengi de pe carosabil.