PNL Slatina a primit aseară peste 30 de membri ai Pro România

436

Organizația PNL Slatina s-a întărit aseară cu câțiva zeci de membri. Printre cei care au venit în echipa liberală se numără foștii coordonatori ai organizațiilor județene și municipale Pro România- Silvian Dan, Cristina Tomireanu și Romeo Costică.

“Astăzi m-am decis totul trebuie să fie vizibil, toată echipa pe care am avut-o alături de mine în PRO ROMANIA Slatina m-a urmat și împreună cu Dan Silvian, Cristina Tomireanu ne-am alăturat în PNL Slatina. Mulțumesc celor aproximativ 40 colegi care au fost în sală și celor care astăzi nu au fost prezenți dar care m-au asigurat că vor merge alături de mine.”, a postat aseară Romeo Costică pe pagina sa de socializare.

Primirea foștilor membri Pro România în rândul PNL Olt a fost confirmată puțin mai târziu și de către președintele Liviu Voiculescu. “Filiala Olt a Partidului Național Liberal se lărgește și se întărește! În această seară, Biroul Municipal al PNL Slatina a aprobat cu entuziasm primirea în rândurile noastre a peste 30 de noi membri, în totalitatea lor foști membri ai Pro România. Ne bucurăm pe această cale că valorile și idealurile liberale atrag tot mai mulți simpatizanți și membri noi, gata oricând să pună umărul la eforturile noastre pentru reconstrucția României. Le urăm bun venit noilor noștri colegi și îi asigurăm că vor găsi la noi deschiderea, comunicarea și colaborarea necesare muncii constructive într-o echipă. Împreună vom fi mai puternici!!!”, a postat președintele PNL Olt.

Nou-veniții au plecat din Pro România după ce deputatul de Olt Mihai Niță a fost numit coordonatorul partidului. Ei îl vor susține pe candidatul liberal anunțat pentru Primăria Slatina, Mario De Mezzo.