VIDEO Foc în fața casei lui Dincă. Vezi ce s-a întâmplat astăzi la locuința monstrului din Caracal

676

Membrii familiilor celor două tinere răpite și ucise la Caracal de Gheorghe Dincă, dar și foștii colegi ai  Alexandrei și Luizei, au protestat astăzi la Caracal. Cele peste 100 de persoane participante, printre care mama Alexandrei Măceșanu și fiica cea mică, împreună cu Alexandru Cumpănașu, dar și mama și bunicii Luizei Melencu, au adus acuzații grave atât polițiștilor caracaleni, cât și celor din administrația locală.

Protestul a început în fața Poliției Caracal. Participanții le-au reproșat oamenilor legii că, prin indolența sau interesul lor, au permis astfel de erori. Nemulțumiții de modul cum a decurs ancheta în Cazul Caracal au mers la primărie pentru a le reproșa celor din administrația locală că au permis ca la doar 50 d emetri de birourile lor mai multe fete, de vârsta Alexandrei și Luizei, să fie traficate. Marșul de protest a continuat până la locuința groazei.

În momentul în care au ajuns la casa criminalului, cel care susține că le-a ucis pe Alexandra și Luiza, oamenii au strans sutele de lumânări, flori și coroane depuse ca într-un altar în fața casei montrului și le-au dat foc. Rudele fetelor spun că acestea nu-și au locul acolo din moment ce ei nu cred că ele sunt moarte.

În zonă a ajuns și un echipaj de pompieri, iar un angajat ISU a stins focul cu un extinctor.